Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BFF best friend

Barátnő

Barátság elleni fõbûnök
baratno.jpg
Ha ápolni akarod a barátságodat, ezeket a bûnöket soha ne kövesd el, mert késõbb meginoghat a barátságotok!

1. Kölcsönkérsz valamit és elfelejted visszaadni
Párszor még elmegy, de ha később is így folytatod, nemsokára azt veszed észre, hogy a barátnőd nem ad neked kölcsön semmit, mert mér nem bízik benned!

2. Elkottyantod a titkokat amiket rád bízott                
Ezeket az "apróságokat" azért mondja el neked, mert megbízik benned és úgy érzi megérted õt. De ha visszaélsz vele, becsapva érezheti magát és eléggé jogosan.

3. Késés
Pár percet késni néha-néha nem a világ - de, ha mindig várnia kell rád! Gondolja, mire számíthat tőled, ha még el is késel? "Hová lett a bizalom?" - kérded. Hát köszönheted magadnak!

4. Hazugságokba keveredsz
Megszoktad már, hogy hazugságokkal kikeveredhetsz a kínos helyzetekbõl? A barátság lényege az őszinteség, de ha te még ezt sem tartod be?! Mit gondoljon a barátnőd?

5. Cserbenhagyod, amikor szüksége lenne rád
Néha kényelmesebb cserbenhagynod valakit, hiszen ha a védelmére kelsz talán te is olyan helyzetbe keveredsz mint õ. De ha igaz barátságról van szó, akkor fel kell adnod ezt a cserben hagyásosdit és ki kell állnod az igaz barátnőd mellett, még ha másoknak ez nem is tetszik!

6. Mindenkire féltékeny vagy
A féltékenység bebizonyítja hogy szeretd õt, de ha túlzásba viszed, lassan a terhére lehetsz! Fogadd el, hogy több ember is fontos szerepet játszik az életében, nem csak te! Ettől még lehetsz a legjobb barátnője!

7. Kifogásokat hozol fel, ha segítened kellene
A barátságban tudni kell áldozatokat hozni, ezért akkor is segítenünk kell, ha ahhoz nincs nagy kedvünk. Ha kifogásokat keresel, úgy érzi majd, hogy elfordultál tőle.

8. Szemet vetsz a fiújára
A barátnőd szerelme-gondold magad a helyébe! Hogy éreznéd magad, ha te látnád vele a szerelmedet? Egy ilyen ballépés örökre szétrombolja a barátságotokat!